Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τα 500 γκολ στην καριέρα του και έπιασε τον θρυλικό Ραούλ

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τα 500 γκολ στην καριέρα του και έπιασε τον θρυλικό Ραούλ

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σημείωσε τα ιστορικά τέρματα κόντρα στη Μάλμε, στη Σουηδία, για το Champions League

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τα 500 γκολ στην καριέρα του και έπιασε τον θρυλικό Ραούλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στη Σουηδία. Ο Πορτογάλος άσος, με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάλμε, για το Champions League, έφτασε τα 501, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του θρυλικού Ισπανού φορ, Ραούλ Γκονζάλεθ. Ο Ρονάλντο κατάφερε με έναν... σμπάρο, να πετύχει δύο... τριγώνια, καθώς συμπλήρωσε τον μαγικό αριθμό των 500 τερμάτων και έπιασε τον θρύλο της Ρεάλ και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

Κλείσιμο


«Η νίκη της ομάδας είναι πιο σημαντική. Όμως δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι ευτυχισμένος που έσπασα αυτό το ρεκόρ. Το να γίνεσαι ο μεγαλύτερος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο, δεν είναι λίγο. Είναι μία σπουδαία στιγμή», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Μαδριλένων.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε τον άθλο του πετυχαίνοντας τα πρώτα του τέρματα με την ομάδα νέων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε 118 τέρματα, ενώ με την Εθνική Πορτογαλίας 55. Στη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 323 γκολ, με μόλις 308 παιχνίδια, φτάνοντας και εκεί τον Ραούλ, ο οποίος όμως, χρειάστηκε να παίξει 741 παιχνίδια με τη «Βασίλισσα» για να σκοράρει τον ίδιο αριθμό γκολ!



Δηλώσεις για το μεγάλο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε και ο τερματοφύλακας της Μάλμε, Γιόχαν Βίλαντ, ο οποίος... συμμετείχε – κατά μία έννοια – στην πραγματοποίηση του άθλου: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε θελήσει με την μπάλα στα πόδια. Είναι πολύ περίεργο να είσαι απέναντί του. Μπορείς να περιμένεις τα πάντα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης