Oλυμπιακός: Με Τσόρι και Ντα Κόστα στο Λονδίνο!

Oλυμπιακός: Με Τσόρι και Ντα Κόστα στο Λονδίνο!

Kαι οι δύο παίκτες θα βρίσκονται στην 20άδα και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν από το Μάρκο Σίλβα

Oλυμπιακός: Με Τσόρι και Ντα Κόστα στο Λονδίνο!
Ευχάριστα για τον Μάρκο Σίλβα και τον Ολυμπιακό. Τσόρι Ντομίνγκες και Μανουέλ Ντα Κόστα προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Άρσεναλ. 

Ενισχυμένος με δύο παίκτες που κρίνονταν αμφίβολοι ως εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα με την Άρσεναλ την Τρίτη στο Emirates ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο. 

Κλείσιμο
Τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Μανουέλ Ντα Κόστα συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή των «ερυθρόλευκων» και μένει να φανεί αν υπολογίζονται κανονικά από τον Μάρκο Σίλβα. Το πιθανότερο είναι να βρίσκονται στον πάγκο και να παίξουν εφόσον χρειαστεί βάσει εξέλιξης του αγώνα. 

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Νταβίντ Φουστέρ, που συνεχίζουν ατομικό. Υπενθυμίζεται πως τιμωρημένος είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από την περσινή του αποβολή), ενώ ο συνήθως βασικός στο πρωτάθλημα Τζίμι Ντουρμάζ είναι εκτός λίστας για το Champions League 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης