Φωτογραφίες: Οπαδοί της Άρσεναλ ξήλωσαν πινακίδες στο γήπεδο της Τότεναμ!

Φωτογραφίες: Οπαδοί της Άρσεναλ ξήλωσαν πινακίδες στο γήπεδο της Τότεναμ!

Η αστυνομία προέβη σε δέκα συλλήψεις, ενώ η αγγλική ομοσπονδία, ερευνά το θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει τιμωρία για τους «κανονιέρηδες»

Φωτογραφίες: Οπαδοί της Άρσεναλ ξήλωσαν πινακίδες στο γήπεδο της Τότεναμ!
Η βία και οι βανδαλισμοί στο ποδόσφαιρο δεν είναι προνόμιο μόνο των Ελλήνων οπαδών. Οι Άγγλοι οπαδοί, όσο ήσυχοι και αν μοιάζουν όταν τους τραβάει η κάμερα να κάθονται και να παρακολουθούν το ματς, λες και είναι θέατρο δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτική. 

Μπορεί η Άρσεναλ να ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ στο «White Hart Lane» (1-2), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» να προβούν σε ορισμένες... ομορφιές. 

Κλείσιμο
Φίλοι της Άρσεναλ, κατέστρεψαν μέρος πινακίδας που έγραφε το όνομα της Τότεναμ στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στους γύρω δρόμους. 

Η αστυνομία προέβη σε δέκα συλλήψεις, ενώ η αγγλική ομοσπονδία, ερευνά το θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει τιμωρία για τους «κανονιέρηδες». 

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης