Βίντεο: Γκολ και ασίστ ο Μήτρογλου στο 2-0 της Μπενφίκα επί της Αστάνα!

Βίντεο: Γκολ και ασίστ ο Μήτρογλου στο 2-0 της Μπενφίκα επί της Αστάνα!

Την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης περνούσε αέρα (0-2) από την έδρα της Γαλατάσαραϊ χάρη σε δύο γκολ του Γκριζμάν

Βίντεο: Γκολ και ασίστ ο Μήτρογλου στο 2-0 της Μπενφίκα επί της Αστάνα!
Δεν καθαρίζει μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Μήτρογλου έδωσε την ασίστ στον Γκαϊτάν κι αργότερα «κλείδωσε» τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην Αστάνα στην πρεμιέρα των ομίλων. Την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης περνούσε αέρα (0-2) από την έδρα της Γαλατάσαραϊ χάρη σε δύο γκολ του Γκριζμάν. 

Τα αποτελέσματα: 

Κλείσιμο
Μπενφίκα-Αστάνα 2-0 
(52’, 62’ Γκαϊτάν, Μήτρογλου) 

Γαλατάσαραϊ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 
(18’, 25’ Γκριζμάν) 

H βαθμολογία του 3ου ομίλου: 

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (2-0) 
2. Μπενφίκα 3 (2-0) 
3. Γαλατάσαραϊ 0 (0-2) 
4. Αστάνα 0 (0-2) 

Τα «κολλάει» και στην Ευρώπη! 

Τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν ανούσια. Η μεν Μπενφίκα -με Μήτρογλου και Σάμαρη βασικούς- προσπαθούσε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Απ’ την άλλη η Αστάνα βολευόταν με το να μείνει αλώβητη στα μετόπισθεν. Έως ότου επέστρεψαν απ’ τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος και τότε άρχισε η πραγματική δράση! 

Ο νεοεισελθών Σχέτκιν πήγε να αιφνιδιάσει για τους Καζάκους, αλλά είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Τότε ανέλαβαν δράση οι «αετοί» με τον Μήτρογλου μετά το πρωτάθλημα να «καθαρίζει» και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Πρώτα τροφοδοτώντας τον Γκαϊτάν που έπειτα από υπέροχη προσπάθεια άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Και στην συνέχεια παίρνοντας σωστή θέση στην περιοχή κι εκμεταλλευόμενος άριστα το γύρισμα του Ελισέου για να «κλειδώσει» με υποδειγματικό πλασέ την ιδανική πρεμιέρα των Πορτογάλων στην διοργάνωση. 

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. 
 

 


 Οοο Γκριζμάν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Γαλατάσαραϊ και κάνοντας όλη την «βρώμικη» δουλειά από το πρώτο κιόλας μέρος ξεμπέρδεψε πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν στην πρεμιέρα. Το τρομερό passing game των παικτών του Σιμεόνε και η εκτελεστική δεινότητα του Γκριζμάν έκαναν την διαφορά. 

Με μόλις τρεις πάσες, η τελευταία από τον Χουάνφραν, ο Γάλλος με συρτό πλασέ στην γωνία έβαλε τις βάσεις για το «διπλό». Στο δεύτερο τέρμα ο Γκοντίν του έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά και με κοντινή προβολή δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει ανενόχλητος στα δίχτυα. Η συνέχεια έμοιαζε με τυπική διαδικασία με την «Γαλατά» να προσπαθεί μάταια με ανορθόδοξο τρόπο να τουμπάρει την κατάσταση. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης