Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ προς πρόσφυγες: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι»

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ προς πρόσφυγες: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι»

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, απέρριψε την έκκληση προς το Ισραήλ για αποδοχή περισσοτέρων προσφύγων

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ προς πρόσφυγες: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι»
Η παγκόσμια προσφυγική κρίση, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν θα μπορούσε να μην έχει αντίκτυπο και στον αθλητισμό. Την ώρα, λοιπόν, που οπαδοί ομάδων από όλο τον κόσμο καλωσορίζουν τους πρόσφυγες, το φαν κλαμπ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δηλώνει πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι!

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, σε αγώνα της ομάδας τους, οι φίλοι της Μακάμπι κράτησαν ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Οι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, απέρριψε την έκκληση προς το Ισραήλ για αποδοχή περισσοτέρων προσφύγων. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι θα κατασκευάσει ένα συνοριακό φράκτη 29 χιλιομέτρων κατά μήκος των συνόρων με την Ιορδανία.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα πως ομάδες όπως οπαδοί ομάδων όπως οι αγγλικές Άρσεναλ, Έβερτον, αλλά και η ΑΕΚ έχουν εκφράσει την υποστήριξη τους στην υποδοχή προσφύγων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης