Στον αέρα η χορηγία της Super League, δεν τα βρήκαν ΟΠΑΠ και Λίγκα

Στον αέρα η χορηγία της Super League, δεν τα βρήκαν ΟΠΑΠ και Λίγκα

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο Δ.Σ. της Πέμπτης (10/9) – Παραμένουν τα «αγκάθια» με τις διαφωνίες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Βέροιας, αλλά και την αξίωση πέντε ομάδων για μεγαλύτερο μερίδιο

Στον αέρα η χορηγία της Super League, δεν τα βρήκαν ΟΠΑΠ και Λίγκα
Στο κενό έπεσαν οι συζητήσεις της ποδοσφαιρικής Λίγκας με τη διοίκηση του ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος της Super League, οι οποίες διεξήχθησαν την Τετάρτη (9/9). Αυτήν την στιγμή φαίνεται πως το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ είναι για τα καλά στον... αέρα. Τα... αγκάθια που υπήρχαν εδώ και μέρες ήταν τα εξής: το πρώτο η διαφωνία των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Βέροιας σχετικά με την αποκλειστικότητα της φανέλας και το δεύτερο η αξίωση πέντε ομάδων, που είναι στο κατώτερο γκρούπ των αποδοχών για την φανέλα.

Οι ομάδες αυτές ζητούσαν να πάρουν τα ίδια χρήματα με πέρυσι. Μεταξύ άλλων ήταν ο Πανιώνιος με την Καλλονή και ενώ ο ΟΠΑΠ είχε ορίσει για τις πέντε αυτές ομάδες ένα ποσό γύρω στις 180.000 ευρώ. Ο ΟΠΑΠ απάντησε στην επιστολή της Super League με έγγραφο προς εκείνη και με κοινοποίησή του σε όλους τους συλλόγους της Λίγκας. Και ως γνωστόν αρνήθηκε να δεχθεί αυτές τις αξιώσεις.

Κλείσιμο
Στη νέα επαφή που έγινε δεν άλλαξε κάτι ως προς τις διαφωνίες. Κατά τα άλλα στο... τραπέζι έχει πέσει και άλλη πρόταση από στοιχηματική εταιρεία για χορηγία προς την Super League, που είναι όμως τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ κάτω απ' όλα όσα προσφέρει ο ΟΠΑΠ για τη νέα περίοδο. Λογικά όμως τα... πάντα θα ξεκαθαριστούν στο Δ.Σ. της Πέμπτης. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το... σενάριο οι ομάδες να βάλουν χρήματα από την... τσέπη τους για να συνδράμουν στα έξοδα του πρωταθλήματος!

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης