Μέθυσε και πλήρωσε το ταξί με το... χρυσό μετάλλιο!

Μέθυσε και πλήρωσε το ταξί με το... χρυσό μετάλλιο!

Ο Πολωνός σφυροβόλος, Πάβελ Φάιντεκ έγινε το πρόσωπο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος – Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν τον ταξιτζή και επέστρεψαν το μετάλλιο στον Πολωνό πρωταθλητή

Μέθυσε και πλήρωσε το ταξί με το... χρυσό μετάλλιο!
Το πρόσωπο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έγινε ο Πάβελ Φάιντεκ, όχι για το χρυσό στην σφυροβολία, αλλά γιατί έγινε λιώμα στο ποτό και πλήρωσε ταξί με το μετάλλιο. Πάλι καλά που του το βρήκαν και του το έδωσαν.

Σε μεγάλες διοργανώσεις έχουμε δει πολλά, ωστόσο ο Πολωνός Πάβελ Φάιντεκ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο 26χρονος σφυροβόλος, αφού πρώτα έδειξε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο ρίχνοντας την σφύρα στα 80.88, πήρε το χρυσό του μετάλλιο και είπε να το γιορτάσει.

Κλείσιμο
Φαίνεται όμως πως το παράκανε, καθώς έγινε λιώμα από το ποτό και το πρωί ξύπνησε χωρίς το μετάλλιό του. Όχι δεν του το είχαν κλέψει, απλά ο αθεόφοβος ήταν τόσο λιώμα που έφτασε στο σημείο να πληρώσει με το χρυσό τον ταξιτζή. Πάλι καλά που οι Κινεζικές αρχές βρήκαν την άκρη και έδωσαν πίσω το μετάλλιο στον Φάιντεκ που από την πλευρά του δεν θα πληρώσει την βλακεία του.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης