Επαφή με Λίλα, διάψευση από Παναθηναϊκό

Επαφή με Λίλα, διάψευση από Παναθηναϊκό

Η περίπτωση της απόκτησης του Άντι Λίλα ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, εν αναμονή του Αμπέντ - Διαψεύδουν οι «πράσινοι» για τον 29χρονο Αλβανό μέσο

Επαφή με Λίλα, διάψευση από Παναθηναϊκό
Εδώ και μέρες έχει ξεκαθαριστεί πως ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει έναν παίκτη για τον χώρο του κέντρου που να μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στις δύο θέσεις των  χαφ. Ο πρώτος στόχος ήταν και παραμένει ο Μεχντί Αμπέντ, το οποίο η Νιούκαστλ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να τον κρατήσει, αλλά από την άλλη δεν ρίχνει και τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Στο «τριφύλλι», περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Αλγερινό, εξετάζουν και άλλες λύσεις και μία από αυτές είναι και ο Άντι Λίλα. Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα Αλβανός μέσος, έμεινε ελεύθερος μετά την διάλυση της Πάρμα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, το Αμβούργο, αλλά και την Σκερντέμπεου με την οποία προπονείται το τελευταίο διάστημα.

Κλείσιμο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει όντως επαφή με τον Λίλα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν και αρέσει στην ομάδα, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν κατηγορηματικά όχι μόνο ότι έχει υπάρξει επαφή της ομάδας με τον μάνατζερ του 29χρονου αμυντικού μέσου, αλλά και τα περί ενδιαφέροντος.

 Ο ίδιος ο Λίλα θέλει να παίξει εκτός Αλβανίας και σίγουρα η προοπτική του Παναθηναϊκού μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει...

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης