Ο προβληματισμός και τα νέα δεδομένα για Μποτία

Ο προβληματισμός και τα νέα δεδομένα για Μποτία

Η ευπάθεια που βγάζει και φέτος με τραυματισμούς ο Αλμπέρτο Μποτία σίγουρα προβληματίζει και μπορεί κάλλιστα να φέρει νέα δεδομένα για τον παίκτη

Ο προβληματισμός και τα νέα δεδομένα για Μποτία
Μπορεί ο Ισπανός στόπερ να έβγαλε πολύ καλά στοιχεία στο διάστημα που μετείχε στην προετοιμασία, ωστόσο το γεγονός πως και φέτος βγάζει σοβαρούς τραυματισμούς δεν μπορεί παρά να προβληματίζει. Η θλάση του Αλμπέρτο Μποτία θα τον κάνει να χάσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και ενώ η προσθήκη του Δημήτρη Γούτα προσφέρει περισσότερες επιλογές για την άμυνα. Παράλληλα με την έλευση ενός στόπερ από την αγορά του εξωτερικού, που μπορεί να είναι ο Λουίς Νέτο ή κάποιος άλλος, τα αριθμητικά δεδομένα μπορεί να μην είναι πια στα υπέρ του Μποτία. 

Με δεδομένο πως για τον Ισπανό σέντερ μπακ υπάρχει ενδιαφέρον και από Ιταλία και από την χώρα του εάν και εφόσον έρθει μία πολύ καλή προσφορά για εκείνον, τότε ο Ολυμπιακός θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει. Άλλωστε ο Αλμπέρτο Μποτία παρά τον νέο τραυματισμό του και τους τραυματισμούς που έχει γενικότερα μπορεί να φέρει προσφορά ή προσφορές. Αυτό σημαίνει πως ο Τάσος Αυλωνίτης δεν θα... πειραχθεί από το ρόστερ.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης