Ζήτησε εισιτήρια για το Wembley από την βασίλισσα και εκείνη... του απάντησε!

Ζήτησε εισιτήρια για το Wembley από την βασίλισσα και εκείνη... του απάντησε!

Ένας φανατικός οπαδός της Άρσεναλ ένιωσε απελπισμένος, όταν δεν βρήκε εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της Αγγλίας - Ζήτησε την βοήθεια της βασίλισσας και εκείνη του έστειλε ένα γράμμα - Τι του απάντησε;

Ζήτησε εισιτήρια για το Wembley από την βασίλισσα και εκείνη... του απάντησε!
Τα 50.000 εισιτήρια, που διατέθηκαν στις δύο ομάδες, (25.000 ανά ομάδα), Άρσεναλ και Άστον Βίλα, που θα συναντηθούν στο Wembley, στις 30 Μαΐου για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως φαίνεται, δεν έφθασαν για όλους τους οπαδούς των ομάδων.

Κλείσιμο


Έτσι, ο οπαδός της Άρσεναλ, Charlie Pearce, απελπισμένος που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει δύο εισιτήρια, για να απολαύσει από κοντά την ομάδα του, μαζί με τον φίλο του, Leo Murphy, έστειλε μια επιστολή στην βασίλισσα Ελισάβετ και την παρακαλούσε να μεσολαβήσει, προκειμένου να του βρει εισιτήρια!



Όμως, το παράδοξο δεν είναι ότι ο Charlie, ζήτησε εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου από την βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά ότι εκείνη του απάντησε, έστω και μέσω του Γραφείου Αλληλογραφίας της.



Ο εκπρόσωπος της βασίλισσας γράφει στον Charlie, ότι η Αυτού Μεγαλειότης τον ευχαριστεί για την επιστολή που της απέστειλε με ημερομηνία την 5η Μαΐου, αλλά λυπάται πολύ που δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα του ίδιου και του φίλου του Leo, αφού δεν περιλαμβάνεται στις δυνατότητές της. Η βασίλισσα εξέφρασε, πάντα μέσω του εκπροσώπου της, την ικανοποίηση που η ομάδα του Charlie, κατόρθωσε να φθάσει μέχρι τον τελικό και ευχήθηκε στον ίδιο και στον φίλο του τις θερμές της ευχές για το μέλλον!



Πάντως, μπορεί η βασίλισσα να μην κατάφερε να βρει εισιτήρια για τον Charlie, αλλά ο εγγονός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, υποστηρικτής της Άστον Βίλα, θα βρίσκεται στο Wembley, αφού ως πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, είναι εκείνος που θα απονείμει το Κύπελλο στον νικητή του αγώνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης