Σφαιρόπουλος: Στόχος μας η νίκη με την ΤΣΣΚΑ

Σφαιρόπουλος: Στόχος μας η νίκη με την ΤΣΣΚΑ

Οι απουσίες σημαντικές για τον Ολυμπιακό αλλά ο στόχος δεν αλλάζει απέναντι στην ομάδα του Ιτούδη

Σφαιρόπουλος: Στόχος μας η νίκη με την ΤΣΣΚΑ
Οι απουσίες σημαντικές για τον Ολυμπιακό αλλά ο στόχος δεν αλλάζει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Και όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα αυτός είναι η νίκη! 

«Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Πάντα αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι ένα ντέρμπι, είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΚΑ έχει το πλεονέκτημα και το αβαντάζ λόγω της έδρας, αλλά εμείς πάμε για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής των ερυθρολεύκων και συνέχισε αναφερόμενος στα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του… 

Κλείσιμο
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το πλεονέκτημα έδρας. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα κάνει καλύτερα κάποια πράγματα στο γήπεδο για να επικρατήσει», επεσήμανε και συνέχισε: 

«Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια παρά τις απουσίες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε παρά τους τραυματισμούς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε αυτά τα κενά». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης