H Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας

H Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας

Η ομάδα του Μπουρούση άφησε τη Μπαρτσελόνα στη θέση της φιναλίστ και το repeat την ανέβασε στα 25 τρόπαια έναντι 23 της μισητής αντιπάλου της

H Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σκόραρε την κατάλληλη στιγμή κι η Ρεάλ Μαδρίτης του Γιάννη Μπουρούση έκανε δικό της κι αυτό το Copa del Rey εκ νέου σε βάρος της Μπαρτσελόνα (71-77) στο Λας Πάλμας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο 2λεπτο από κοινή αφετηρία (71-71 στα -1:59) χάριν στη 1/1β. του Χουάν Κάρλος Ναβάρο απ' την τεχνική ποινή στον Σέρχιο Γιουλ, αλλά στη συνέχεια ο Άλεξ Αμπρίνες απέτυχε πίσω απ' τα 6,75μ. να δώσει στη Μπαρτσελόνα το πρώτο προβάδισμά της μετά το 53-50 στο 27'. Ο Φελίπε Ρέγες με 2/2β. το ανέκτησε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης (71-73 στα -1:03), ακολούθησαν διαδοχικά λάθη τoυ Τζάστιν Ντόελμαν και του MVP Ρούντι Φερνάντεθ, η χαμένη ευκαιρία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη νέα ισοφάριση και το layup του Σέρχιο Ροντρίγκεθ για το καθοριστικό 71-75 στα -7,5".

Κλείσιμο
Ο Άλεξ Αμπρίνες έψαξε το γρήγορο τρίποντο, αλλά η εκτέλεση ήταν κακή κι ο Αντρές Νοτσιόνι με 2/2β. απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Όπως το 2013 στη Βιτόρια, η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε τη Μπαρτσελόνα στη θέση της φιναλίστ και το repeat την ανέβασε στα 25 τρόπαια έναντι 23 της μισητής αντιπάλου της.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης