Αντσελότι: «Τα πάντα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Αντσελότι: «Τα πάντα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Το όνειρο της κατάκτησης του Champions League για δεύτερη διαδοχική χρονιά είναι στο μυαλό του Κάρλο Αντσελότι, που τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει την ευκαιρία να βρει δίχτυα και πάλι σύντομα

Αντσελότι: «Τα πάντα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»
«Είναι ωραίο που επιστρέφουμε στο Champions League και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν ανησυχώ. Το κίνητρό μας είναι πάντα υψηλό, όπως είναι και στο πρωτάθλημα, όπου είμαστε πρώτοι! Είμαστε κάτοχοι του τροπαίου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος συμπλήρωσε: «Μετά από ένα αποτέλεσμα όπως αυτό κόντρα στην Ατλέτικο, το σημαντικό είναι να γυρίσουμε γρήγορα την κατάσταση. Κόντρα στην Ντεπορτίβο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν έχει σκοράρει για αρκετό καιρό, αλλά θα έχει την ευκαιρία να το διορθώσει αυτό σύντομα».

Ερωτηθείς για την ομάδα που θα παρατάξει στη Veltins-Arena, εξήγησε: «Ακόμη σκεφτόμαστε το σχήμα μας, γιατί κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στη Σάλκε από την περασμένη σεζόν.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, το σύστημά τους έχει αλλάξει. Μπορεί να παίξουμε τρεις στην άμυνα για παράδειγμα. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημά μας. Πρέπει να παίξουμε με ένταση, να κερδίσουμε μπάλες νωρίς στην άμυνα και να βρούμε τα κενά για επιτεθούμε γρήγορα»
Καταλήγοντας, σημείωσε: «Το να υπερασπίζεσαι την κατάκτηση του Champions League είναι μεγάλο κίνητρο. Πέρυσι ήμασταν εδώ με το όνειρο να το κατακτήσουμε. Τώρα έχουμε ακόμη το ίδιο όνειρο. Η ιστορία λέει ότι αυτό είναι δύσκολο, σχεδόν απίθανο, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε».


Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης