Οι χαμένες ευκαιρίες και ο… πάγκος του Μπεργκ

Οι χαμένες ευκαιρίες και ο… πάγκος του Μπεργκ

Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό για τη νέα χαμένη ευκαιρία να μείνουν κοντά στην κορυφή με το 0-0 στα Γιάννενα. Ο λόγος που ο Μπεργκ έμεινε στον πάγκο. Υπογραφές με τον Σουηδό, εξελίξεις με Ροντρίγκες.

Οι χαμένες ευκαιρίες και ο… πάγκος του Μπεργκ
Ο Παναθηναϊκός έχασε μια ακόμη «χρυσή» ευκαιρία να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας μένοντας χθες στο 0-0 με τον ΠΑΣ. Πρώτα ήταν η ισοπαλία στην Τρίπολη, εν συνεχεία ή ήττα στην Ξάνθη και τώρα το νέο «Χ» στα Γιάννενα που στοίχισαν στους «πράσινους» πολύτιμους βαθμούς στην οικονομία του πρωταθλήματος. Βαθμούς που είχε ανάγκη για να καλύψει άλλες εκτός προγράμματος απώλειες που είχε, όπως η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ ή τα στραβοπατήματα στη Λιβαδειά και Μυτιλήνη.

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους εξομαλυμένο πρόγραμμα, καθώς στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα υποδεχτούν Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Καλλονή και Πλατανιά, ενώ ενδιάμεσα θα παίξουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Κι έχουν ανάγκη ένα μεγάλο νικηφόρο σερί για να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων που έχουν πιο πολλά… ζόρια, όπως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης