Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα νίκησε τον Εργοτέλη

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα νίκησε τον Εργοτέλη

Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης στον... βούρκο της Κομοτηνής

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα νίκησε τον Εργοτέλη
Κέρκυρα - Εργοτέλης 3-1
Ο Εργοτέλης κατάφερε να προηγηθεί μέσα στην Κέρκυρα, ωστόσο οι «Φαίακες» πραγματοποίησαν τρομερή αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με 3-1, αναπνέοντας με μεγαλύτερη άνεση!

MVP. Με δύο τέρματα δικά του, ο Καικούτ βοήθησε τα μέγιστα την Κέρκυρα και μαζί με τον Κόντο, ήταν οι κορυφαίοι για τους γηπεδούχους
Κλείσιμο

Στο ύψος του. Γιουσούφ. Ο παίκτης του Εργοτέλη που ξεχώρισε, απείλησε αρκετά στο πρώτο μέρος και ήταν αυτός που... έφτιαξε το γκολ των Κρητικών. 

Αδύναμος κρίκος. Η άμυνα του Εργοτέλη, που τρώει μέσα σε 3 λεπτά δύο γκολ... φωτοτυπία από εκτελέσεις κόρνερ και έτσι, οι Κρητικοί χάνουν μόνοι τους το παιχνίδι. 

Η γκάφα. Ανήκει στον Τζανακάκη,, που χάνει τον Κόντο στην φάση της ισοφάρισης και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την μεγάλη ανατροπή. 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης (46' Ζορμπάς), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (46' Ανδρεόπουλος), Μαραγκός, Χαβίτο, Κόντος (65' Ρόχας), Μαρκόβσκι, Καϊκούτ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77' Μπουρσέλης), Χαντί, Ρέντζας (63' Κούρτης), Χαλκιαδάκης (12' Μπαμ Μπαμ).

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Στον... βούρκο της Κομοτηνής, ο Πανθρακικός προηγήθηκε, όμως ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε, είχε φάσεις να πάρει και το «διπλό», αλλά το τελικό 1-1 πικραίνει τους γηπεδούχους με την απίστευτη ευκαιρία του Χασομέρη στο 94'! Παραμένουν σε ζώνη υποβιβασμού οι Θράκες.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε στην Κομοτηνή μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, μετέτρεψε το γήπεδο σε έναν τεράστιο βούρκο, που δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών. Ωστόσο οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα, καθώς βρήκαν τρόπο να κάνουν παιχνίδι, αποφεύγοντας τις πολλές πάσες...

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Τζάνης στο πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά για τον Πανθρακικό, καθώς αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τον Αστέρα Τρίπολης. Τόσο στο εκτελεστικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μπορεί να μπήκε στο 88' αλλά η ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο λεπτά των καθυστερήσεων ήταν από αυτές που δεν χάνονταν, στερώντας δύο βαθμούς από την ομάδα του.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Χασομέρης είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού, με την ευκαιρία που είχε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Προ κενής εστίας όμως έστειλε την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Χρήστου), Κάσες (88΄Χασομέρης), Παπαγεωργίου, Εμποού, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης (81΄Πέρεθ), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λουί, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοιάν, Μουνάφο (71' Γιαννιώτης), Τσοκάνης (85΄Ζησόπουλος), Κουρμπέλης, Μάσα, Φερνάντες, Μπαράλες (60΄Φερνάντες). 

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης