Tσάνκο: «Θέλω να παίξω χωρίς λεφτά στην ΑΕΚ»

Tσάνκο: «Θέλω να παίξω χωρίς λεφτά στην ΑΕΚ»

Ο Λόλο Τσάνκο μίλησε στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάλμε, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ αφιλοκερδώς

Tσάνκο: «Θέλω να παίξω χωρίς λεφτά στην ΑΕΚ»
Ο Λόλο Τσάνκο έχει συνδέσει το όνομα του στη βραχεία θητεία του στην ΑΕΚ με ένα γκολ «χάρμα ειδέσθαι». Ήταν Οκτώβριος του 2005, όταν η «Ένωση» επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 σκοράροντας με τρομερό βολέ λίγο μπροστά από το ημικύκλιο του κέντρου!

Εκείνη την σεζόν ο Συροσουηδός μέσος φόρεσε 21 φορές τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορεί να πέρασαν οχτώ χρόνια με τον Τσάνκο να αγωνίζεται κατά σειρά σε Χάμαρμπι, Άαλμποργκ και Σιριάνσκα ωστόσο όπως τονίζει στο gazzetta.gr όσα έζησε στην ΑΕΚ έχουν σημαδέψει για πάντα την καριέρα του.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ. Το 2005 όταν ήρθα στην ομάδα μου, η καριέρα μου πήγε πέντε χρόνια μπροστά.

Ήμουν πολύ τυχερός που συνέχισα τότε στην ΑΕΚ. Ήταν η καλύτερη επιλογή μου. Έπαιζα σε μία μεγάλη ομάδα που έμοιαζε με οικογένεια.

Όλα τα παιδιά ήταν εκπληκτικά, θυμάμαι τον «Λύμπε» πόσο νοιαζόταν για μένα. Επίσης, η παρουσία του Φερνάντο Σάντος ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ένας πραγματικός δάσκαλος που με ενέπνευσε και με βοήθησε πολύ».
Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης