Iron Challenge: Στις 17 Ιανουαρίου με τον Τούρκο Χαρούν Κίνα ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Iron Challenge: Στις 17 Ιανουαρίου με τον Τούρκο Χαρούν Κίνα ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Βάζει «φωτιά» στο ring απαντώντας στην πρόκληση του Τούρκου πρωταθλητή - Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα


Iron Challenge: Στις 17 Ιανουαρίου με τον Τούρκο Χαρούν Κίνα ο Μιχάλης Ζαμπίδης
«Φωτιά» στο ring ετοιμάζεται να βάλει στις 17 Ιανουαρίου ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, απαντώντας στην πρόκληση του Τούρκου, Χαρούν Κίνα!

Οι δυο τους θα αγωνιστούν στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, το Iron Challenge, σε μια αναμέτρηση που θα κόψει την ανάσα.

Κλείσιμο
Ο αγώνας
Ενάμιση χρόνο μετά την ήττα του στη Ρουμανία, ο Χαρούν Κίνα προκαλεί τον Έλληνα Πρωταθλητή και διεκδικεί τη ζώνη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Super Kombat στην κατηγορία των 71 κιλών, που κατέχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, σε έναν αγώνα ρεβάνς μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής με ιδιαίτερη τεχνική, καθώς έχει ασχοληθεί με πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες εκτός του kick boxing όπως το karate (shotokan), το Thai Boxing και το MMA. Μάλιστα, είναι ο επίσημος sparring partner του μεγάλου Ολλανδού Πρωταθλητή Andy Souwer, ενώ ήταν ένας από τους sparring partners του Batu Khasikov, κατά την προετοιμασία του Ρώσου για την αναμέτρηση του με τον Μιχάλη Ζαμπίδη τον περασμένο Μάρτιο.

Στόχος του Μιχάλη Ζαμπίδη για το Iron Challenge, είναι η 154η νίκη της καριέρας του, σε έναν θεαματικό αγώνα, αφιερωμένο στο ελληνικό κοινό.

«Είμαι σε φάση εντατικής προετοιμασίας και σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στη χώρα μου, μπροστά στο ελληνικό κοινό που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένω όλους στο γήπεδο Tae Kwon Do στις 17 Ιανουαρίου για να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για να κρατήσουμε τη ζώνη στην Ελλάδα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωταθλητής.

Σημειώνεται οτι στο Iron Challenge θα συμμετάσχουν ακόμη 40 σημαντικοί Έλληνες αθλητές, σε  μοναδικές αναμετρήσεις που θα πλαισιώσουν τη μονομαχία του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Iron Challenge θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα από το viva.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload stores, τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, τα γυμναστήρια Zambidis Club, τα X-TREME Stores και τα γυμναστήρια Planet Fitness & More.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης