Δείτε LIVE σήμερα με το ΘΕΜΑ τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα

Δείτε LIVE σήμερα με το ΘΕΜΑ τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα

Και πριν τα μεσάνυχτα δείτε όλα γκολ 5ης αγωνιστικής του Champions Leaque

Έχεις ΘΕΜΑ; Βλέπεις ποδόσφαιρο και ταινίες στα κανάλια Novasports1 και Novalife
Την ευκαιρία να δουν ζωντανά τη σύγκρουση του ΑΠΟΕΛ και της Μπαρτσελόνα (21:45, Novasports1) δίνει το «ΘΕΜΑ» στους αναγνώστες του με την εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova.

Και μετά τη λήξη του αγώνα το Novasports1 θα μεταδώσει τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλείσιμο
Η διαδικασία είναι απλή

Η διαδικασία για να κάνετε χρήση της προσφοράς είναι απλή: Όσοι επέλεξαν την Κυριακή 23 οεμβρίου (και κάθε Κυριακή) το ΘΕΜΑ (στην έκδοση των 4,25 ευρώ) θα βρουν μια  καρτέλα στην οποία αναγράφεται ένας κωδικός και οδηγίες σύνδεσης με την NOVA.

Με τον κωδικό και ακολουθώντας τις οδηγίες σύνδεσης ο αναγνώστης του «ΘΕΜΑΤΟΣ» θα έχει  το προνόμιο σε τρία λεπτά να απολαύσει το Novasports 1 και Novalife για μια ολόκληρη εβδομάδα – έως ότου δηλαδή ανανεώσει την πρόσβαση με την εφημερίδα της επόμενης Κυριακής κάθε φορά.

Για παράδειγμα, ο κωδικός αυτής της Κυριακής ισχύει από τις 00:01 της Κυριακής 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 23:59 του επόμενου Σαββάτου 29 Νοεμβρίου.

Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά ΔΕΝ έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β)  Όσοι έχουν laptop, tablet ή και κινητό smartphone, ακόμη κι αν δεν έχουν αποκωδικοποιητή της NOVA.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης