Αρνητικός ο ΠΑΟΚ στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας

Αρνητικός ο ΠΑΟΚ στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας

Αρνήθηκε να υπογράψει επιστολή της Σούπερ Λίγκας που ζητούσε να επέμβει η δικαιοσύνη για να βρεθούν όσοι χτύπησαν τον Ζωγράφο, αφήνοντας «εκτός» άλλες ανάλογες υποθέσεις - Υπήρχε και αίτημα σε όλες τις ΠΑΕ να σιωπήσουν για το θέμα της διαιτησίας

Αρνητικός ο ΠΑΟΚ στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας
Ο επίσημος ΠΑΟΚ, όπως και όλες οι ΠΑΕ δέχθηκαν επιστολή από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όπου ζητούσε από τις ομάδες να προσυπογράψουν ένα αίτημα προς την δικαιοσύνη για να επιληφθεί άμεσα της επίθεσης στον διαιτητή Ζωγράφο, έτσι ώστε να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. 

Η ένσταση του «Δικεφάλου» είναι γιατί ασχολούνται μόνο με την συγκεκριμένη περίπτωση και δεν υπάρχει αίτημα προς την δικαιοσύνη και για άλλες ανάλογες υποθέσεις του παρελθόντος με τραμπουκισμούς σε διαιτητές και παράγοντες.

Κλείσιμο
Επίσης στην ίδια επιστολή, κλήθηκαν τα μέλη της Σούπερ Λίγκας να... σιωπήσουν στα θέματα διαιτησίας για την αποκλιμάκωση της έντασης που υπάρχει κατά των διαιτητών. 

Στο συγκεκριμένο έγγραφο του συνεταιρισμού υπήρχε και τρίτο αίτημα που αφορούσε τα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα καλούνταν να σταματήσουν να αναπαράγουν σχόλια και δημοσιεύματα  κατά των διαιτητών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης εξ αρχής απάντησε αρνητικά λέγοντας πως το σωματείο θα γνωστοποιήσει τις δικές του προτάσεις με ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης