Με νίκη μέσα στην Τουρκία η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup

Με νίκη μέσα στην Τουρκία η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου άντεξε δύο παρατάσεις στην «καυτή» έδρα της Καρσίγιακα (81-87 2η παρ.)

Με νίκη μέσα στην Τουρκία η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup
Λίγο πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου το παιχνίδι φαινόταν χαμένο. Ο ΠΑΟΚ όμως έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει, έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο και πήρε τη νίκη μετά από δύο παρατάσεις.

Όλα αυτά για την πρεμιέρα της μοναδικής ομάδας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο EuroCup και λίγες μέρες πριν το ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (18/10, 17:00).  

Κλείσιμο
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Όπως στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, έτσι και για την πρεμιέρα του EuroCup ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να παίξει στην παράταση για τη νίκη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν στο -7 (62-55 στο 38'32'') , ωστόσο με επιμέρους σκορ 4-11 ισοφάρισε (66-66). Στα 17'' που απέμειναν η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι ήρθε η πρώτη παράταση της αναμέτρησης. Εκεί, ο Λάνγκφορντ έχασε βολές κι έκανε σημαντικό λάθος.

Τελικά, ο Κάρτερ έβαλε αρχικά τον ΠΑΟΚ μπροστά και στη συνέχεια με γκολ φάουλ επέτρεψε στην ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη στην δεύτερη παράταση. Εκεί, η Καρσίγιακα δεν είχε άλλες αντοχές και το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου πανηγύρισε την απίστευτη νίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης