«Ατυχία» το τρομακτικό τροχαίο του Μπιανκί, λέει εκπρόσωπος της Σουζούκα

«Ατυχία» το τρομακτικό τροχαίο του Μπιανκί, λέει εκπρόσωπος της Σουζούκα

Είχαν σηκώσει προειδοποιητικές σημαίες αλλά έτυχε εκείνη τη στιγμή να υδρολισθήσει το μονοθέσιο, υποστήριξε ο Μασάμι Μιγιαζάκι

«Ατυχία» το τρομακτικό τροχαίο του Μπιανκί, λέει εκπρόσωπος της Σουζούκα
Σε ατυχία και όχι σε λάθος απόφαση των διοργανωτών του γκραν πρι της Σουζούκα απέδωσε εκπρόσωπος της πίστας το τρομακτικό ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του Γάλλου οδηγού.

«Οι διοργανωτές σήκωσαν "διπλές κίτρινες σημαίες" μετά το ατύχημα του Σούτιλ που σημαίνει ότι οι οδηγοί έπρεπε να μειώσουν ταχύτητα στο σημείο που να μπορούν να σταματήσουν άμεσα αλλά δυστυχώς το αυτοκίνητο του Μπιανκί υδρολίσθησε ακριβώς εκείνη την ώρα και προσέκρουσε στο σημείο του ατυχήματος, και αυτό ήταν κακή τύχη» δήλωσε ο Μασάμι Μιγιαζάκι.

Κλείσιμο
«Όντως υπήρχε βροχή και η πίστα ήταν υγρή αλλά η βροχόπτωση δεν ήταν τόσο βαριά ώστε ο αγώνας να διακοπεί και πιστεύω ότι οι αγωνοδίκες πήραν τη σωστή απόφαση» συμπλήρωσε.

Ο 25χρονος οδηγός της Marussia νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά τη σφοδρή σύγκρουσή του με τον γερανό που απομάκρυνε το μονοθέσιο του Σούτιλ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης