Αίτημα καθαίρεσης Γιαννακόπουλου κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αίτημα καθαίρεσης Γιαννακόπουλου κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Έχουμε ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ, απαντά η πράσινη ΚΑΕ

Αίτημα καθαίρεσης Γιαννακόπουλου κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός
Έγγραφο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το οποίο ζητά την εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος για έκπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, καθώς υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει ως όφειλε το ΔΣ των «πράσινων». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Κλείσιμο
«H K.A.E. Ολυμπιακός υπέβαλε σήμερα στη Γ.Γ.Α. αίτημα για την έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης του κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου από το αξίωμα του Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 22/2014 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π., σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου».

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Όσο κι αν θέλουμε να δούμε με συμπάθεια και κατανόηση τη μανία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να γράφουν επιστολές και να εκδίδουν ανακοινώσεις, δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στη νέα απόπειρά τους να γίνουν πρωταγωνιστές παραθέτοντας τα κάτωθι ερωτήματα:

1. Για ποιο λόγο η αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει εγκαλέσει ακόμα τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο σε απολογία μετά τις συκοφαντίες, τις λασπολογίες και τις προσβολές που εκστόμισε σε βάρος όλων των ΚΑΕ στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

2. Που έχει ακουστεί να...εγκαλείται η αθλητική Αρχή του Κράτους από προέδρους ΚΑΕ; Και ειδικά από εκείνους που χρόνια τώρα υβρίζουν, συκοφαντούν, μειώνουν, προσβάλλουν το πρωτάθλημα και δυναμιτίζουν το κλίμα στο βωμό ενός τίτλου! Στο ΣΕΦ άλλωστε δεν έχουν τελειώσει δύο πρωταθλήματα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ. 

Πλέον, ο κόσμος έχει καταλάβει την τακτική των δυο "καλών παιδιών" του ελληνικού αθλητισμού.

Ελπίζουμε και τα ΜΜΕ να διαχωρίσουν κάποια στιγμή την κατάσταση γιατί δεν πρόκειται για... πόλεμο ανακοινώσεων αλλά για άμυνα του Παναθηναϊκού στη συγγραφική μανία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης