Ολυμπιακός: Ατομικό πάλι ο Μανιάτης, προπονήθηκε ο Ντινγκά
Σε ρυθμούς Champions League κινείται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ
Μία μέρα μετά την ιδιαίτερα θετική εμφάνιση, αλλά και τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη. Το ματς με τους Κρητικούς ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα επικεντρώνεται στο προσεχές πολύ σπουδαίο ματς της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου πρόκειται για την μεγάλη πρεμιέρα του Champions League.
Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε όλο το ματς ή στο μεγαλύτερο μέρος αυτού έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και έριξαν το βάρος στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και στην τακτική. Επίσης, έκαναν δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικό συνεχίζει ο Μανιάτης ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ντινγκά. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Αμπντεσαλάμ Ιμπραΐμ.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.