Επίθεση Αλαφούζου σε ΕΠΟ και διαιτησία, «παράθυρο» για μεταγραφές

Επίθεση Αλαφούζου σε ΕΠΟ και διαιτησία, «παράθυρο» για μεταγραφές

Ολομέτωπη επίθεση από τον Γιάννη Αλαφούζο κατά της ΕΠΟ για Σαρρή και διαιτησία! Νταμπίζας: «Ανοιχτό για Αμπέντ και μεταγραφή». Το πλάνο του Φύσσα

Επίθεση Αλαφούζου σε ΕΠΟ και διαιτησία, «παράθυρο» για μεταγραφές
«Λάβρος» κατά της ΕΠΟ, του Σαρρή και των όσων συμβαίνουν στην ελληνική διαιτησία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» ζήτησε  την παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας ενώ τόνισε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκίνησε την ομιλία του με τα εξής: «Ο αρχικός λόγος της συνέντευξης είναι για να ξαναπούμε την φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, να σας συστήσω τον Τάκη τον Φύσσα και να τα πούμε. Τις τελευταίες εβδομάδες μάθαμε πράγματα που έχουν σοβαρές παρανομίες και γίνονται πράγματα που αλλοιώνουν τα αποτέλεσμα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Ας ξεκινήσω με τα θετικά. Ο Τάκης ήρθε να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό κομμάτι της διοίκησης. Το γραφείο του είναι στην ΠΑΕ και ασχολείται με την συνολική στρατηγική, με τα ευρωπαϊκά θέματα και πως θα βελτιώσει τον σύλλογο. Χαιρόμαστε που τον έχουμε εδώ, έναν αθλητή με τόση εμπειρία αλλά και διοικητικά στην Εθνική με βαθιές προσβάσεις σε όλο το ποδοσφαιρικό σύμπαν.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης