Δίνει Φαλκάο στη Ρεάλ η Μονακό;

Δίνει Φαλκάο στη Ρεάλ η Μονακό;

Η Μονακό είναι διατεθειμένη και έτοιμη να πουλήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δίνει Φαλκάο στη Ρεάλ η Μονακό;
Η ισπανική εφημερίδα «As» αναφέρει ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης ετοιμάζει προσφορά για τον μεγάλο απόντα του Μουντιάλ, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος των Μονεγάσκων, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έχει δεσμευθεί να εξετάσει όποια αξιόλογη πρόταση φτάσει από τη «βασίλισσα» για τον Κολομβιανό διεθνή.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου αγόρασε τον Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Φαλκάο κερδίζει από τη μετακίνησή του στη Γαλλία 14 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Κλείσιμο
Η Ρεάλ Μαδρίτης πείστηκε για να επικεντρωθεί στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, που παραμένει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες με ρήξη χιαστών κι ως εκ τούτου έχασε και το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τον έλεγχο της κατάστασής του από τον Χουάν Χοακίν.

Ο Χοακίν είναι ο φυσιοθεραπευτής του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Ισπανού διεθνούς μπασκετμπολίστα των Λος Άντζελες Λέικερς, Πάου Γκασόλ και η Ρεάλ τον εμπιστεύεται.

«Η ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο θεραπεύτηκε τέλεια.

Πρέπει μόνο να ξαναβρεί την καλή φυσική κατάσταση» ήταν η ετυμηγορία του Χοακίν, με αποτέλεσμα να καμφθούν οι όποιες ανησυχίες υπήρχαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης