Με αλλαγές για τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο

Με αλλαγές για τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο

Παίκτες που έχουν πολλά σερί παιχνίδια στα πόδια τους θα ξεκουράσει ο Γιάννης Αναστασίου στο σημερινό ματς (19:15 / Novasports 1) με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας

Με αλλαγές για τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο
Ένας Παναθηναϊκός με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του θα υποδεχθεί σήμερα τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια σερί στα πόδια τους.

Κλείσιμο
Πρώτος από τους παίκτες που αναμένεται να μείνει εκτός είναι ο Μπεργκ. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Ατζαγκούν, πιθανότατα μετά από καιρό θα παίξει και ο Ντίνας, ενώ ο Μέντες προορίζεται για παρτενέρ του Κουτρουμπή με τον Σπυρόπουλο δεξιά. Πιθανότατα ανάσες θα πάρει και ο Ζέκα.

Ο Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκε χθες, αλλά μάλλον θα είναι στον πάγκο και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα είναι στον πάγκο και ο Σίλντενφελντ, που έκανε χθες ατομικό, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουχούμης λόγω ενοχλήσεων και ο Πέτριτς λόγω της διάτασης.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, την πρώτη από τις δύο που αναζητούν για να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι-οφ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρει ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης