Νεϊμάρ προς Καρνέζη: «Μα, καλά, γιατί τόσο καιρό δεν έπαιζες»;

Νεϊμάρ προς Καρνέζη: «Μα, καλά, γιατί τόσο καιρό δεν έπαιζες»;

Η απορία του Βραζιλιάνου άσου προς τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου με την εκπληκτική του εμφάνιση «ψαλίδησε» τις ελπίδες της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Νεϊμάρ προς Καρνέζη: «Μα, καλά, γιατί τόσο καιρό δεν έπαιζες»;
Mε την ατάκα «Μα, καλά, γιατί τόσο καιρό δεν έπαιζες;», ο άσος των «μπλαουγκράνα» Νεϊμάρ , εξέφρασε την απορία του στο πρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη μετά το τέλος της σαββατιάτικης (12/4) αναμέτρησης ανάμεσα στη Γρανάδα και την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Και όλα αυτά, αφού είχε προηγηθεί η εξαιρετική εμφάνιση του πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση, όπου διατήρησε το μηδέν μετά από 29 τελικές προσπάθειες της Μπάρτσα έχοντας εννέα επεμβάσεις.

Κλείσιμο
Στην Μπαρτσελόνα, λοιπόν, είχαν ενημερωθεί για το γεγονός ότι ο Καρνέζης δεν αγωνιζόταν στη Γρανάδα μετρώντας όλες και όλες τρεις συμμετοχές εκ των οποίων οι δυο στο Κύπελλο με την Αλκορκόν και ήταν λογικό να απορήσουν για το γεγονός ότι ο «Όρε» δεν αγωνιζόταν.

Την ίδια στιγμή ο Καρνέζης σε δηλώσεις του σε Ισπανούς ρεπόρτερ παρουσιαζόταν πανευτυχής για την απόδοση του που συνδυάστηκε με το αποτέλεσμα ξεκαθαρίζοντας πως δεν κλέβει ο ίδιος το πρωτάθλημα από τους «μπλαουγκράνα», αλλά απλά κάνει τη δουλειά του.

«Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, έκανα απλά και μόνο τη δουλειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καρνέζης. «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα και όμως τα καταφέραμε», επεσήμανε ο έμπειρος πορτιέρο, ο οποίος παραδέχθηκε πως ονειρεύεται τη συμμετοχή του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης