Ολυμπιακός: Η 11άδα κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Ολυμπιακός: Η 11άδα κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Ο Μίτσελ κόντρα στον Πανθρακικό δεν ξεκούρασε όλη την ομάδα αλλά μόνο όσους από τους βασικούς είχαν αγωνιστεί και στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Η 11άδα κόντρα στην Γιουνάιτεντ
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης στο Ολντ Τράφορντ. Ο Μίτσελ κόντρα στον Πανθρακικό δεν ξεκούρασε όλη την ομάδα αλλά μόνο όσους από τους βασικούς είχαν αγωνιστεί και στην Τούμπα.

Το πλάνο της 11άδας περιλαμβάνει τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέβα για την άμυνα. Δεν αλλάζει ούτε το δίδυμο Ντινγκά-Μανιάτη.

Κλείσιμο
Στην τετράδα της επίθεσης θα είναι οι Τσόρι Κάμπελ, Πέρες και στην κορυφή επίθεση θα είναι ο Βαλντέζ, ο οποίος ήταν βασικός με τον Πανθρακικό σκόραρε και έγινε αλλαγή για να πάρει ανάσες.

Όσο αφορά τον Σαβιόλα στη χθεσινή προπόνηση έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα και συνέχισε με ατομικό. Ο Μίτσελ θα τον πάρει στην αποστολή για την Αγγλία και τελευταία στιγμή θα κριθεί εάν θα βρίσκεται στη 18άδα ή όχι. Λογικά ο Αργεντινός θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο «Ολντ Τράφορντ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης