Γκοϊάν:«Τον πρώτο λόγο για το Euro 2016 η Ελλάδα»

Γκοϊάν:«Τον πρώτο λόγο για το Euro 2016 η Ελλάδα»

Φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 χαρακτήρισε ο Ντορίν Γκοϊάν την Εθνική Ελλάδας, λίγες ημέρες μετά την κλήρωση των προκριματικών της διοργάνωσης

Γκοϊάν:«Τον πρώτο λόγο για το Euro 2016 η Ελλάδα»
Τη δική του εκτίμηση για την κλήρωση που έγινε πριν από λίγο καιρό για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στη Γαλλία έκανε ο Ντορίν Γκοϊάν, ως εκπρόσωπος της Ρουμανίας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης.

«Είμαι μια ενδιαφέρουσα κλήρωση για την ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνουν καλές και δυνατές αναμετρήσεις», τόνισε ο διεθνής στόπερ του Αστέρα Τρίπολης στη «Real News» και πρόσθεσε:

Κλείσιμο
«Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί του ομίλου και εύχομαι στο τέλος των αναμετρήσεων να προκριθούμε μαζί της. Για τα μεταξύ μας ματς θα πω ότι σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουμε, τόσο οι παλαιότεροι όσο και τα νέα παιδιά που θα κληθούν, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Καταλήγοντας, ο 34χρονος αμυντικός απάντησε στην ερώτηση για το αν τα παιχνίδια με την Ελλάδα αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Ρουμάνους, τους οποίους απέκλεισε στα μπαράζ του Μουντιάλ στη Βραζιλία:

«Σε καμία περίπτωση. Τότε η Ελλάδα ήταν καλύτερη και στους δύο αγώνες και προκρίθηκε δίκαια, τώρα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή το ματς στο Καραϊσκάκη θα γίνει χωρίς θεατές, αφού είναι γνωστή η δυναμική που προσδίδει στην ομάδα η παρουσία των οπαδών της στην εξέδρα, όμως και πάλι θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά και ασφαλώς να είμαστε και τυχεροί».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης