Ο Ολυμπιακός καθάρισε σαν… αυγό Τουρκίας την Εφές

Ο Ολυμπιακός καθάρισε σαν… αυγό Τουρκίας την Εφές

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 78-60 στο ΣΕΦ και πηγαίνουν με «αέρα» στον εμφύλιο με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός καθάρισε σαν… αυγό Τουρκίας την Εφές
Πιστοποιώντας την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός σάρωσε την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ με 78-60, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και τις τέσσερις σε έξι ματς στο Top 16 και οδεύει με την καλύτερη ψυχολογία στον εμφύλιο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη. 

Ένα ξέσπασμα στο πρώτο δεκάλεπτο έβαλε τις βάσεις κι ένα ακόμη στο τρίτο «καθάρισε» το ματς για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έπαιξε όμορφο μπάσκετ και γέμισε χαμόγελα τους περίπου 10.000 φίλους του στις κερκίδες. Κορυφαίοι Σπανούλης με 16, Ντάνστον και Λοτζέσκι με 13 πόντους, αλλά και πολύτιμοι Πέτγουεϊ και Μπέγκιτς. 

Κλείσιμο
Δεκάλεπτα: 24-12, 36-29, 62-43, 78-60. 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9, Ντάνστον 13, Σπανούλης 16, Περπέρογλου 6, Σλούκας 5, Κόλινς 2, Μπέγκιτς 10, Πρίντεζης 2, Μάντζαρης 2, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 13. 

Αναντολού Εφές (Αγγέλου): Μπαλμπάι 9, Οσμάν 8, Βασιλειάδης 4, Μπατούκ 6, Ερντέν 2, Γκονλούμ 2, Σαβάνοβιτς 5, Πλάνινιτς 13, Κοσούτ 4, Μπιέλιτσα 7. 

Διαβάστε περισσότερα στo sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης