Στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα μείνει μόνιμα στο Μιλγουόκι, καθώς με συντονισμένες ενέργειες εξασφαλίστηκε η άδεια παραμονής στις ΗΠΑ για όλα τα μέλη της

Στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση η οικογένεια Αντετοκούνμπο
Έναν ακόμη λόγο, ή μάλλον… τέσσερις, για να αισθάνεται καλύτερα έχει πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μετά από σειρά ενεργειών η οικογένειά του, ο πατέρας του Τσαρλς, η μητέρα του Βερόνικα, και τα δύο μικρά του αδέρφια, ο 16χρονος Κώστας και ο 12χρονος Αλέξανδρος, εξασφάλισαν άδεια παραμονής στις ΗΠΑ και πλέον θα είναι μόνιμα δίπλα στον άσο των Μπακς στο Μιλγουόκι.

«Είμαστε όλοι και πάλι μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Ούτε τι θα φάω ή τι θα φορέσω», δήλωσε για το… reunion ο 19χρονος άσος, που σύντομα θα μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι.

Κλείσιμο
Η οικογένεια του Αντετοκούνμπο τον παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά στη χθεσινή νίκη επί των Νικς, όπου ο Γιάννης είχε 15 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής των Μπακς, Λάρι Ντρου, εντυπωσιάστηκε από το ύψος του 16χρονου Κώστα, που επίσης παίζει μπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης