Εννέα συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι

Εννέα συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι

Εκ των συλληφθέντων πέντε είναι ανήλικοι - Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών


Εννέα συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι
Εννέα άτομα, εκ των οποίων τα πέντε ήταν ανήλικοι, συνέλαβε η αστυνομία για τα επεισόδια που προκλήθηκαν σε αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι την Κυριακή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα, των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, παραβάσεων σχετικών με εκρηκτικές ύλες και παράβαση των Νόμων «περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς» και «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη διάρκεια του αγώνα Περιστέρι-Ιωνικός Νίκαιας, που διεξήχθη στο «Α. Παπανδρέου», ομάδα ογδόντα ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Στη συνέχεια, η ίδια ομάδα, εξήλθε του Κλειστού Γυμναστηρίου και επιτέθηκε εκ νέου κατά των αστυνομικών με ρίψεις μολότοφ και διαφόρων  αντικειμένων. Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

Στα σημεία των επεισοδίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο υπολείμματα αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, μία σιδερογροθιά, ένας πυροσβεστήρας, δύο κράνη μοτοσικλετιστή και μία πέτρα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης