Νικοπολίδης: «O ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Νικοπολίδης: «O ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Μίλησε για την πορεία του σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην Εθνική, ενώ αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ

Νικοπολίδης: «O ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»
«Η δική μου ζωή δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιουδήποτε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Οι περισσότεροι βγαίνουν από την επαρχία. Γεννημένοι σε ένα χωριό έχουν ένα όνειρο . Είναι μία ακτινογραφία του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Από το χωριό του με μόνη βοήθεια το όραμα του, ανεβαίνει σκαλί-σκαλί στον δρόμο για την καταξίωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ή στον Ευρωπαϊκό αν παίξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ ή με την Εθνική», είπε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena. 

«Στις δυσκολίες να βλέπουμε το θετικό. Να το παίρνουμε και να το κάνουμε δικό μας για τη συνέχεια. Εγώ βρήκα δυσκολίες. Δούλεψα πολύ για να τις ξεπεράσω και να καταφέρω να γίνω βασικός στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Από τα 16 μου μέχρι τα 40 μου που ουσιαστικά τέλειωσα την καριέρα μου. Στον Παναθηναϊκό πήγα το 1989, 18 χρονών σχεδόν», είπε αρχικά  για να προσθέσει σχετικά με το γεγονός ότι βγαίνουν διαχρονικά πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟ: «Δεν μπορεί να είναι τύχη. Είναι και ικανότητα όπως καταλαβαίνουμε. Ο ΟΦΗ έβγαλε πολλούς επίσης όπως τον Σηφάκη και τον Καρνέζη. Υπάρχουν ομάδες που σιγά-σιγά βγάζουν».

Κλείσιμο
Για το πρωτάθλημα είπε πως «ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί. Είναι σίγουρο. Το καλό είναι ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται δυνατός και θα τον έχει σε εγρήγορση. Δεν θα ξεφύγει πολύ όπως πέρσι που είχε διαφορά 20 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ δείχνει με τις μεταγραφές να είναι ανταγωνιστικός. Όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να τον κοντράρει. Ίσως τα επόμενα δύο τρία χρόνια με τη συνεχή βελτίωση θα μπορεί να είναι ισάξιος ανταγωνιστής.  Ο Ολυμπιακός έχει και πολύ καλό πάγκο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλο rotation.  Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους και πιο ποιοτικούς παίκτες. Οπότε δεν έχει πρόβλημα. Ενώ ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα αν  λείψουν δύο-τρεις παίκτες».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης