Στέφενς: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα»

Στέφενς: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν δέχεται ότι η ομάδα του κάνει λίγες ευκαιρίες

Τι κάνει η Βίκυ Καγιά για να παίρνει δυνάμεις!
Στέφενς: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα»
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ από την κορυφή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να  προσαρμοστούν στις αυξημένες απαιτήσει των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή: «Έχω ξαναπεί ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν 3 αγώνες την εβδομάδα. Πολλοί παίκτες όπως ο Λούκας, ο Στοχ, ο Τζιόλης και ο Κίτσιου δεν το έκαναν πέρσι. Όμως πρέπει να το μάθουν και να αντεπεξέρχονται. Χρειάζεται χρόνος γι αυτό. Γι' αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκαν  ο Τζαβέλλας και ο Νίνης. Ο Λίνο και ο Λάζαρ προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Χαίρομαι που έχουμε πολλούς παίκτες, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα και αυτό είναι διαδικασία».

Κλείσιμο
Για τις λίγες ευκαιρίες που έκανε ακόμα μια φορά η ομάδα του, είπε: «Κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα όμορφο γκολ. Επαναλαμβάνω ότι οι παίκτες πρέπει να είναι καλά σε φυσική κατάσταση στα συνεχόμενα ματς. Χρειάζεται να είμαστε πιο φρέσκοι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Πλατανιάς, που ήρθε να παίξει άμυνα και αυτό μας δημιουργεί δυσκολίες. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, παρότι δεν παίζαμε καλά».

Αν ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να δημιουργήσει με το δίδυμο Σαλπιγγίδη - Αθανασιάδη: «Όχι. Πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν και οι δύο μαζί. Το έκαναν απέναντι στη Σάλκε. Ο Σάλπι σήμερα δεν ήταν σε καλή μέρα, όμως χαίρομαι επειδή έχουμε και τον Βούκιτς και το Νέσιντ που επανέρχεται μετά από ένα μεγάλο τραυματισμό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης