Οι μικροί του Α.Γ.Ν.Ο. Σίφνου «δάμασαν» τις....θάλασσες

Οι μικροί του Α.Γ.Ν.Ο. Σίφνου «δάμασαν» τις....θάλασσες

Ο κύκλος των μαθημάτων έκλεισε με την καθιερωμένη γιορτή απονομής διπλωμάτων

Οι μικροί του Α.Γ.Ν.Ο. Σίφνου «δάμασαν» τις....θάλασσες
Πιστοί στο καλοκαιρινό ραντεβού, οι μικροί φίλοι της κυκλαδίτικης κολυμβητικής ομάδας Α.Γ.Ν.Ο. Σίφνου διένυσαν και εφέτος τις θαλάσσιες "διαδρομές" που τους χάραξε ο προπονητής Άρης Κόμης, με γνώμονα την άσκηση σώματος και νου.

Τα παιχνίδια της θάλασσας μετρούν πλέον τρία έτη και η προσπάθεια τόσο του Άρη Κόμη όσο και του προέδρου του Α.Γ.Ν.Ο.Σ Αντώνη Κακάκη φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού τα μαθήματα έχουν γίνει πλέον ζητούμενο και φυσική επιλογή των μικρών αθλητών της Σίφνου.

Κλείσιμο
Τη διαφορά εφέτος έκανε η προσπάθεια του προπονητή να συστήσει κολυμβητική ομάδα ενηλίκων και ομάδα ποδηλασίας, δύο κινήσεις που φαίνεται να έχουν προοπτικές, ενώ σταθερό παραμένει το αίτημα για δημιουργία πλωτού κολυμβητηρίου στη Σίφνο, κάτι που δεν έχει ακόμη βρει ανταπόκριση.

Ο κύκλος των μαθημάτων έκλεισε με την καθιερωμένη γιορτή απονομής διπλωμάτων, με μεγαλύτερη επισημότητα εφέτος σε πείσμα της οικονομικής κρίσης. Τα "δελφίνια" της Σίφνου ήρθαν για να μείνουν! Έχουν μεθόδευση, επιμονή, όραμα και στόχο και αποτελούν αναμφισβήτητα παράδειγμα προς μίμηση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης