Ο Νόλε όσο κι αν ήθελε να σφίξει τα δόντια αντιλήφθηκε ότι ο ραγισμένος μηνίσκος του δεν του το επιτρέπει και έτσι όπως αποκαλύπτει η Gazzetta Dello Sport σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά.
Η αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά απαιτούνται μίνιμουμ τρεις εβδομάδες αποθεραπείας γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το Wimbledon (1-14 Ιουνίου) και ουσιαστικά τρέχει για να είναι έτοιμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Εξάλλου το χρυσό στους Ολυμπιακούς είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που λείπουν από τη συλλογή του...
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.