Τένις: Ξανά αντιμέτωποι Φέντερερ - Ναδάλ

Τένις: Ξανά αντιμέτωποι Φέντερερ - Ναδάλ

Μάχη αιωνίων νούμερο 31! Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ θα λύσουν τις διαφορές τους στα προημιτελικά του Σινσινάτι για μια θέση στη τετράδα και να βρεθούν πιο κοντά στο τίτλο

Τένις: Ξανά αντιμέτωποι Φέντερερ - Ναδάλ
Η πτώση του Ρότζερ Φέντερερ στην κατάταξη έχει και τα... καλά της. Γιατί πλέον βλέπουμε ματσάρες νωρίς-νωρίς. Όπως αυτή που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (02:00, Novasports1), στο Σινσινάτι, αφού ο Ραφαέλ Ναδάλ τσέκαρε το εισιτήριό του στους «8» της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα αφότου ο King Roger είχε αποφύγει το κάζο, ο Ισπανός αν και δεν εντυπωσίασε, βρήκε τις λύσεις και τον τρόπο να νικήσει τον ανερχόμενο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-1 σετ (6-2, 5-7, 6-2), ύστερα από 2 ώρες και 4 λεπτά. Έτσι, «κλείδωσε» το... αιώνιο ραντεβού ανάμεσα στους δύο θρύλους του αθλήματος.

Κλείσιμο
Ραντεβού μάλιστα νούμερο 31 μεταξύ τους. Ο Ράφα έχει σαφώς το... πάνω χέρι, αφού προηγείται με 20 νίκες, έναντι 10 του Ελβετού. Μέσα στο 2013, οι δυο τους μας έχουν χαρίσει ακόμα δύο «κόντρες», με τον Ναδάλ να επικρατεί και στα προημιτελικά του Indian Wells (σκληρή επιφάνεια) και στον τελικό της Ρώμης (χώμα). Πάντως, ο αριστερόχειρας τενίστας από την Μαγιόρκα μετράει ήδη 12 σερί νίκες σε σκληρή επιφάνεια, δείχνοντας πως έχει πάρει ψυχολογία...

Την οκτάδα στο τουρνουά του Οχάιο συμπληρώνουν οι εξής αναμετρήσεις: Τζόκοβιτς-Ίσνερ, Τουρσούνοφ-Ντελ Πότρο και Μπέρντιχ-Μάρεϊ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης