Σύντομα στο «Απήλιον» ο Παναθηναϊκός

Σύντομα στο «Απήλιον» ο Παναθηναϊκός

Αλαφούζος και Τσακίρης τόνισαν ότι η συμφωνία ισχύει και μόλις δοθεί η προκαταβολή από τους «πράσινους» θα μπορεί η ομάδα να μπει στο προπονητικό κέντρο

Σύντομα στο «Απήλιον» ο Παναθηναϊκός
Άμεσα απάντησε ο Παναθηναϊκός στα δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει πρόβλημα στην αγοραπωλησία του «Απήλιον». Οι πράσινοι  δεν έχουν δώσει ακόμα την πρώτη δόση της προκαταβολής (400.000 ευρώ) για να σφραγιστεί η συμφωνία, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στάση ούτε η «πράσινη» ΠΑΕ ούτε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις, η συμφωνία είναι δεδομένη, όπως και οι προκαταβολές και λίαν συντόμως θα ξεκινήσει η μετακόμιση της ομάδας μας στον συγκεκριμένο χώρο», επισημαίνουν από την ΠΑΕ, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Κυριακής ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τσακίρη για να διαπιστωθεί πώς προέκυψαν τα σενάρια.

Λίγο μετά τις διευκρινίσεις του «τριφυλλιού» μάλιστα, ο Τσακίρης ανέφερε στον Sentra FM. «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έχει γίνει έστω απόπειρα αλλαγής της αρχικής συμφωνίας από εμένα ή από την άλλη πλευρά». Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης