Κεφτέδες οι κλασικοί και αγαπημένοι

Κεφτέδες οι κλασικοί και αγαπημένοι

Πετυχαίνουν κάθε φορά.

Κεφτέδες οι κλασικοί και αγαπημένοι
Βήμα 1
Μουσκεύετε την ψίχα του ψωμιού σε μπόλικο νερό, μέχρι να φουσκώσει και μετά την στύβετε καλά με τα χέρια.
Βήμα 2
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε τον κιμά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τη ρίγανη, το δυόσμο, το αβγό και τις 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτετε το ψωμί και ζυμώνετε το μίγμα πολύ καλά, μέχρι να ενοποιηθούν όλα τα υλικά. Αφήνετε το μίγμα για 15 λεπτά, να σταθεί.
Κλείσιμο
Βήμα 3
Παίρνετε μικρά κομμάτια από το μίγμα και πλάθετε στρογγυλούς κεφτέδες. Στον πάγκο της κουζίνας στρώνετε μία λαδόκολλα, την πασπαλίζετε με μπόλικο αλεύρι και ρολάρετε επάνω τους κεφτέδες, μέχρι να καλυφθούν παντού με αλεύρι.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης