Ψάρι ψημένο σε κρούστα λιωμένου γυαλιού έχετε ξαναδεί;

Ψάρι ψημένο σε κρούστα λιωμένου γυαλιού έχετε ξαναδεί;

Μια από, τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μαγειρέματος ενός ψαριού προκειμένου να διατηρηθούν οι χυμοί του είναι το ψήσιμό του σε κρούστα αλατιού, που παρεπιπτόντως, είναι εξαιρετικό και στην παρουσίαση. Στη Σουηδία όμως έχουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση …

Ψάρι ψημένο σε κρούστα λιωμένου γυαλιού έχετε ξαναδεί;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης