Πένες με πέστο από πιπεριά Φλωρίνης, ελιές και γαρίδες Safcol
Πένες με πέστο από πιπεριά Φλωρίνης, ελιές και γαρίδες Safcol
Ένα πιάτο απόλυτα μεσογειακό, με την πιπεριά να δίνει τη γλύκα της και να κάνει όλη τη διαφορά. Αν της προσθέσετε και μερικές γαριδούλες SAFCOL από κονσέρβα, θα γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.
Πηγή: www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα