Ψαριανός στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Κουβέλης θα μπορούσε να πάει και πρόεδρος στον ΟΑΣΘ

Ψαριανός στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Κουβέλης θα μπορούσε να πάει και πρόεδρος στον ΟΑΣΘ

Ξεκαθάρισε ότι «εγώ δεν είμαι από τους 1-2 που συζητείται ότι πάνε στη ΝΔ» συμπληρώνοντας ότι «αν ήταν μια παράταξη τύπου Μακρόν θα το σκεφτόμουν»

Ψαριανός στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Κουβέλης θα μπορούσε να πάει και πρόεδρος στον ΟΑΣΘ
Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στο ερώτημα πώς μπόρεσε ο Φώτης Κουβέλης
να πάει σε υπουργική θέση υπό τον Πάνο Καμμένο.

Κλείσιμο
«Θα μπορούσε να πάει και πρόεδρος στον ΟΑΣΘ και σε κάποιον άλλο οργανισμό, αφού περίμενε τρια χρόνια» σχολίασε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
.

Επιμένοντας σε ειρωνικό ύφος είπε ότι «ο αγώνας τώρα δικαιώνεται, γύρισε το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων» προσθέτοντας ότι «ξεπερνάει κάθε φαντασία αυτό που έγινε με τον Κουβέλη».

«Για το συμφέρον της πατρίδας και των μεγάλων θέσεων στα υπουργεία θα ξεπεραστούν οι διαφορές με τον Πάνο Καμμένο» συνέχισε με ειρωνικό ύφος.

Από τα βέλη του κ. Ψαριανού δεν γλίτωσε και ο Γιάννης Δραγασάκης για τον οποίο είπε ότι «πήγε στο υπουργείο για να μην κάνει τίποτα, για να μην γίνει ανταγωνιστικός και να τσιγκλάει το γειτνιάζων υπουργείο του Τσακαλώτου».

Η πρώτη του σκέψη στο άκουσμα της υπουργοποίησης Κουβέλη είπε ότι «ήταν να στείλω μια τούρτα στον Πρωθυπουργό μετά το κάζο που τον έκοψε από σύνεδρο πριν από 10 χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ» κάνοντας λόγο για «το άκρον άωτο της ταπείνωσης».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ανασχηματισμός, πάντως, δεν θα αλλάξει τίποτα στην κυβέρνηση.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «εγώ δεν είμαι από τους 1-2 που συζητείται ότι πάνε στη ΝΔ» συμπληρώνοντας ότι «αν ήταν μια παράταξη τύπου Μακρόν θα το σκεφτόμουν» ενώ για το Κίνημα Αλλαγής σχολίασε ότι «πάει για αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης