Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για επίδομα ενοικίου: Έχει σημασία στον συμβολικό χαρακτήρα

Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για επίδομα ενοικίου: Έχει σημασία στον συμβολικό χαρακτήρα

«Δεν πρέπει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να έχουμε απόσταση από μια κοινωνία που δοκιμάζεται και να την προκαλούμε» είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για επίδομα ενοικίου: Έχει σημασία στον συμβολικό χαρακτήρα
Συμβολικού χαρακτήρα χαρακτήρισε την υπόθεση με το επίδομα ενοικίου ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Ζαχαριάδης.

Κλείσιμο
«Έχει σημασία στον συμβολικό χαρακτήρα και αυτό αποτυπώνεται σε όσα είπε ο πρωθυπουργός. Δεν πρέπει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να έχουμε απόσταση από μια κοινωνία που δοκιμάζεται και να την προκαλούμε. Είναι σωστή η απόφαση που πάρθηκε στις αλλαγές για τη δυνατότητα του επιδόματος» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όσον αφορά το θέμα με την παραδοχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καΐσα σε συνέδριο της Novartis ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «είναι τελείως διαφορετικό αν ένας επιστήμονας συμμετέχει σε συνέδριο μιας εταιρείας από το να παίρνει μίζα για να συνταγογραφεί».

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Το αν ένας καλός επιστήμονας μετέχει με όλα τα έξοδα πληρωμένα είναι τελείως διαφορετικό με το άν χρηματίζεται ή αν πηγαίνει ταξίδι για βόλτες και ψώνια. Υπάρχουν σε όλη τη χώρα επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από τις εταιρίες για να παρακολουθούν τα συνέδρια» πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Δεν παραβιάζει την ηθική αν παρακολουθεί ένα συνέδριο, παράνομο είναι είτε να χρηματίζεται για να συνταγογραφεί είτε να παίρνει χρήματα για ταξίδια και ψώνια» κατέληξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης