Ανδρουλάκης: Η ολιγωρία μετατρέπει τις μολότοφ σε Καλάσνικοφ

Ανδρουλάκης: Η ολιγωρία μετατρέπει τις μολότοφ σε Καλάσνικοφ

Για «τρομοκρατική ενέργεια» και «τρομοκράτες» που «θα κλιμακώνουν τις επιθέσεις» κάνει λόγο στη δήλωσή του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος, στο κέντρο της Αθήνας

Ανδρουλάκης: Η ολιγωρία μετατρέπει τις μολότοφ σε Καλάσνικοφ
Την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει έστω και τα καθημερινά περιστατικά ανομίας, σημειώνει στη δήλωσή του ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας, λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, ότι με αυτήν την κατάσταση, «οι τρομοκράτες θα κλιμακώνουν τις επιθέσεις και οι μολότοφ θα μετατρέπονται σε Καλάσνικοφ».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη: 
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική ενέργεια η οποία έγινε σε μια χρονική στιγμή όπου η προοδευτική παράταξη γίνεται ενιαία, δυναμώνει, απευθύνεται σε όλο και περισσότερους Έλληνες.
Κλείσιμο

Το φαινόμενο των επιθέσεων σε βάρος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Όσο η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα καθημερινά περιστατικά ανομίας που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές τόσο οι τρομοκράτες θα κλιμακώνουν τις επιθέσεις και οι μολότοφ θα μετατρέπονται σε Καλάσνικοφ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης