Ανακοίνωση Κούγια για όσα είπε ο Καμμένος στη Βουλή

Ανακοίνωση Κούγια για όσα είπε ο Καμμένος στη Βουλή

«Υπερασπιστικό παραλήρημα ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει κάνει μοναδικό στοιχείο της προσωπικότητός του τη συκοφαντία»

Ανακοίνωση Κούγια για όσα είπε ο Καμμένος στη Βουλή
Την ομιλία του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής σχολίασε με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε διαδικτυακό δημοσίευμα, που αφορούσε τη μήνυση του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Αλέξη Κούγια. 

«Ένα εκατ. ευρώ θα πλήρωναν για να βγει ο Κακέτσης και να μας κατονομάσει γιατί ο κ. Μπρακουμάτσος κάνοντας την έρευνα έκρινε ότι δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός και αφού δεν υπάρχει φυσικός, δεν υπάρχει και ηθικός» είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι ο Κακέτσης δεν πήρε το ένα εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Κούγιας κάνει λόγο για «υπερασπιστικό παραλήρημα ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει κάνει μοναδικό στοιχείο της προσωπικότητός του τη συκοφαντία». 

«Τον κ. Καμμένο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Τελευταία φορά που τον συνάντησα ήταν πριν γίνει καν βουλευτής, ήμουν τότε νεαρός δικηγόρος, όταν αυτός για να κάνει τον ψευτόμαγκα και να εντυπωσιάσει τη φιλενάδα του, κάρφωσε την κάννη ενός πιστολιού στον πατέρα ενός παιδιού, ενός Κρητικού λεβεντόπαιδου  με τα αρχικά Νίκος Π., σε μια πολυκατοικία στου Παπάγου, όπου κατοικούσε η εν διαστάσει φιλενάδα του, κόρη βιομηχάνων χάρτου, και θυμάμαι τον αείμνηστο πατέρα του να κλαίει, όταν ο Πρόεδρος του αυτοφώρου Δικαστηρίου, όπου οδηγήθηκε, μετέπειτα Πρόεδρος στη δίκη της 17 Νοέμβρη, Αρεοπαγίτης, Μιχάλης Μαργαρίτης, τον καταδίκασε σε πολύμηνη φυλάκιση για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία» λέει η ίδια ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Ποτέ δεν περίμενα ότι άνθρωπος με τέτοιες συμπεριφορές θα έφτανε να καθορίζει τις τύχες ενός ολόκληρου λαού και την τύχη μιας κυβέρνησης, της οποίας επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα από πολλών ετών λόγω της προσωπικής μας γνωριμίας και της συμπαρουσίας μας σε σοβαρές πολιτικές εκπομπές, όταν ήταν νεαρός πολιτικός». 

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

Πληροφορήθηκα πολύ αργά, γιατί δυστυχώς ήμουν μέχρι τώρα στο Δικαστήριο, το υπερασπιστικό παραλήρημα ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει κάνει μοναδικό στοιχείο της προσωπικότητός του τη συκοφαντία.

Ο κ. Καμμένος, με το κατάντημα, στο οποίο έχει περιέλθει η πολιτική ζωή στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και λόγω της λειψανδρίας που εμφανίζεται στο πολιτικό προσωπικό, κατάφερε, παραπλανώντας 3 στους 100 Έλληνες να τον ψηφίσουν και να γίνει μέχρι και Υπουργός. Αυτό το κατάφερε, αφού εξήντλησε το ρεπερτόριό του, συκοφαντώντας κάθε Έλληνα πολιτικό του αντίπαλο. Τελευταία, έχει επεκτείνει το συκοφαντικό ρεπερτόριό του, εκτός των πολιτικών αντιπάλων του, τόσο σε επιχειρηματίες, τους οποίους, όπως πολύ καλά γνωρίζω από τη δουλειά μου, εκλιπαρούσε να τον βοηθήσουν, όσο και σε δημοσιογράφους, αλλά δεν περίμενα να το επεκτείνει και σε βάρος μου μόνο και μόνο γιατί βοήθησα τη δικαιοσύνη με τις γνώσεις μου και την επαγγελματική προσωπικότητά μου ν’ αποκαλυφθεί μια κατάχρηση εξουσίας εις βάρος του εντολέως μου Ιωάννη Κουρτάκη, εκδότη του Ομίλου “Παραπολιτικά” και του Ευάγγελου Μαρινάκη, την οποία κατασκεύαζε επί μήνες ο συκοφαντικός θίασος, στον οποίο συμμετέχει (Χριστοφορίδης, Τριανταφυλλόπουλος κλπ).  

Λυπάμαι που έφτασε σε αυτό το κατάντημα που πληροφορήθηκα σήμερα.

Λυπάμαι που αυτός και η παρέα του εκμεταλλεύονται τη δυστυχία ενός ανθρώπου, του Στηβ Κακέτση, ο οποίος πριν μια βδομάδα έμεινε στο δρόμο και τον οποίο πριν από αρκετά χρόνια βοήθησα να αποδείξει την αθωότητά του ως δικηγόρος του, βοηθώντας τη δικαιοσύνη να μην παρασυρθεί από αδίστακτους κακοποιούς συκοφάντες, οι οποίοι τον είχαν κατονομάσει στη δικαιοσύνη ως μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος, ο Στηβ Κακέτσης, τον οποίο τώρα χρησιμοποιεί ο κ. Υπουργός για να κατασκευάσει μία ακόμη συκοφαντία του από αυτές που συνηθίζει, εις βάρος εμού και του εντολέως μου εκδότη των Παραπολιτικών, κ. Κουρτάκη, προσπαθεί, συνεργαζόμενος με όλον αυτόν τον συκοφαντικό θίασο, να σώσει τον εαυτό του από την πείνα, όπως ο ίδιος είπε πριν από δύο ημέρες σε συνέντευξή του, και για το λόγο αυτό δεν διστάζει να γίνει υποχείριο του συκοφαντικού θιάσου, του οποίου ο κ. Υπουργός είναι μέλος, και να διαπράξει εις βάρος εμού και του εντολέως μου αυτό, το οποίο πριν από χρόνια προσπάθησαν να διαπράξουν σε βάρος του, και που με την παρουσία και το κύρος μου βοήθησα να αποκαλυφθεί και στο τέλος να αθωωθεί.

Τον κ. Καμμένο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Τελευταία φορά που τον συνάντησα ήταν πριν γίνει καν βουλευτής, ήμουν τότε νεαρός δικηγόρος, όταν αυτός για να κάνει τον ψευτόμαγκα και να εντυπωσιάσει τη φιλενάδα του, κάρφωσε την κάννη ενός πιστολιού στον πατέρα ενός παιδιού, ενός Κρητικού λεβεντόπαιδου  με τα αρχικά Νίκος Π., σε μια πολυκατοικία στου Παπάγου, όπου κατοικούσε η εν διαστάσει φιλενάδα του, κόρη βιομηχάνων χάρτου, και θυμάμαι τον αείμνηστο πατέρα του να κλαίει, όταν ο Πρόεδρος του αυτοφώρου Δικαστηρίου, όπου οδηγήθηκε, μετέπειτα Πρόεδρος στη δίκη της 17 Νοέμβρη, Αρεοπαγίτης, Μιχάλης Μαργαρίτης, τον καταδίκασε σε πολύμηνη φυλάκιση για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ποτέ δεν περίμενα ότι άνθρωπος με τέτοιες συμπεριφορές θα έφτανε να καθορίζει τις τύχες ενός ολόκληρου λαού και την τύχη μιας κυβέρνησης, της οποίας επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα από πολλών ετών λόγω της προσωπικής μας γνωριμίας και της συμπαρουσίας μας σε σοβαρές πολιτικές εκπομπές, όταν ήταν νεαρός πολιτικός.

Xαίρομαι ιδιαίτερα που το επαγγελματικό μου κύρος οδήγησε τον κ. Κουρτάκη να με επιλέξει να αντιμετωπίσω αυτή τη συκοφαντία, την οποία αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και ο κ. Μαρινάκης από αυτόν τον συκοφαντικό θίασο, και θέλω να δω τι θα πει ο κ. Καμμένος στη Βουλή, όταν συζητηθεί η αίτηση άρσεως της ασυλίας του από τη μήνυση, την οποία θα του υποβάλω.

Κ. Καμμένε, αφού όλες τις συζητήσεις μου με τον κ. Κακέτση, τις οποίες προκάλεσε ο ίδιος, είμαι βέβαιος ότι τις έχετε μαγνητοφωνημένες, σας προκαλώ να τις δημοσιοποιήσετε και όχι μόνο τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου να τις χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Κι ελπίζω να μην έχει χαθεί κατά σύμπτωση αυτή η κασέτα, στην οποία υπάρχει συζήτηση, στην οποία προσπαθώ δήθεν να τον δωροδοκήσω. Εάν ήμουν τέτοιος άνθρωπος και είχα την δυνατότητα να δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ στον κ. Κακέτση, ειδικά αυτή την περίοδο με τη δυστυχία, στην οποία βρίσκεται, να είστε σίγουρος ότι αυτός είναι έτοιμος να καταθέσει ότι ο χρηματοδότης του φορτίου  του Noor 1 είστε εσείς και οι δυο εφοπλιστές φίλοι σας.

Με ανάμεικτα συναισθήματα αγανακτήσεως, λύπης και γέλιου,

Αλέξιος  Κούγιας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης