Κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

«Καταρχήν πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία, καλή δύναμη, υγεία, πρώτα απ' όλα στους αθλητές μας και τους προπονητές τους», ευχήθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ

Κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Καλή επιτυχία ευχήθηκε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιταλία στο κύπελλο Ακρόπολις.
 
«Καταρχήν πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία, καλή δύναμη, υγεία, πρώτα απ' όλα στους αθλητές μας και τους προπονητές τους. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, παρά τις ελλείψεις σε οικονομικούς πόρους και τις περικοπές, παρά τους σκληρούς νόμους της αγοράς, όπως συνηθίζουμε να λέμε, στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κάνουν μεγάλη προσπάθεια και συνεχίζουν να ενισχύουν και να επενδύουν στη νέα γενιά. Αξιοποιούν τα ταλέντα που υπάρχουν στην πατρίδα μας και βεβαίως να φέρνουν το άθλημα, την εθνική ομάδα, σε επαφή με χιλιάδες νέους και νέες της πατρίδας μας. Καλή επιτυχία, ξανά, καλή δύναμη, νέες επιτυχίες στους επόμενους αγώνες», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης