Μανιάτης: Χρειαζόμαστε restart, νέο κόμμα, με επικεφαλής από τη βάση

Μανιάτης: Χρειαζόμαστε restart, νέο κόμμα, με επικεφαλής από τη βάση

Ο κ. Τσίπρας κατάπιε τη δήλωση Ρέγκλινγκ ότι οι πρώτοι 6 μήνες της διακυβέρνησής του κόστισαν 100 δισ. € στη χώρα, προσέθεσε ασκώντας κριτική στην κυβένηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Μανιάτης: Χρειαζόμαστε restart, νέο κόμμα, με επικεφαλής από τη βάση
«Στο Συνέδριό μας θα διαμορφώσουμε την πολιτική και προγραμματική μας πρόταση για τις επόμενες εκλογές που όσο πιο σύντομα γίνουν, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Απευθυνόμαστε στο 25% της κοινωνίας» υποστήριξε ο Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.  

«Ως επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας το καλοκαίρι του 2015, διαμορφώσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που σήμερα έχει διευρυνθεί. Σήμερα, χρειαζόμαστε ένα restart, ένα νέο κόμμα, με επικεφαλής που θα εκλεγεί από τη βάση, την κοινωνία και τους πολίτες, με ανοιχτή διαδικασία από και προς όλους» προσέθεσε.  

Κλείσιμο
«Όλα μέχρι το τέλος του 2017. Προτείνω εδώ και 2 χρόνια την επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης με νέο κόμμα που θα υπερβαίνει τα σημερινά κόμματα και κινήσεις» ολοκλήρωσε το σκεπτικό του.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη το νέο κόμμα πρέπει να εκλέξει θεσμικά ισχυρά πολιτικά όργανα. Μια νέα Προοδευτική Παράταξη, με λαϊκό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα διεκδικήσει τη 2η θέση στις επόμενες εκλογές. «Τώρα είναι η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης