Μανιάτης: Ο Πρωθυπουργός πιάστηκε πάλι αδιάβαστος

Μανιάτης: Ο Πρωθυπουργός πιάστηκε πάλι αδιάβαστος

Ως δημότης Αθηναίων έπρεπε να γνωρίζει ότι  το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας και  το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης  είναι νόμοι του κράτους από το τέλος του 2014 - Ο ίδιος και το κόμμα του τα είχαν καταψηφίσει στη Βουλή  

Μανιάτης: Ο Πρωθυπουργός πιάστηκε πάλι αδιάβαστος
Με αφορμή την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, με το Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, ο υπεύθυνος για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης, τόνισε πως «ο δημότης Αθηναίων Αλ. Τσίπρας σήμερα έμαθε ότι από το 2014 υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης για την Αθήνα. Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα, πώς  ως δημότης Αθηναίων έπρεπε να γνωρίζει ότι  το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας - Αττικής και  το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης - ΣΟΑΠ του Κέντρου της Αθήνας, είναι νόμοι του κράτους από το τέλος του 2014» σημείωσε ο κ. Μανιάτης και πρόσθεσε: 

«Και τα δύο αυτά σύγχρονα αναπτυξιακά Σχέδια  για την Αθήνα έγιναν σε στενή συνεργασία και είχαν την πλήρη υποστήριξη  του Δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη, ενώ ο ίδιος ο σημερινός  πρωθυπουργός και το κόμμα του τα είχαν καταψηφίσει στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός πιάστηκε πάλι αδιάβαστος με αποτέλεσμα να αναλωθεί σε ανούσια ευχολόγια και προφανείς διαπιστώσεις. Όσο πιο γρήγορα φύγει από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο το καλύτερο.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης