Λοβέρδος: Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση το ζήτημα της τιμολόγησης των φαρμάκων

Λοβέρδος: Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση το ζήτημα της τιμολόγησης των φαρμάκων

Σύμφωνα με τον κ.Λοβέρδο, ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην απαντήσει στη Βουλή στην ερώτησή του για τις τιμές των φαρμάκων της Novartis και άλλων εταιριών

Λοβέρδος: Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση το ζήτημα της τιμολόγησης των φαρμάκων
Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν προσήλθε στη Βουλή για να απαντήσει στην ερώτησή του για τις τιμές των φαρμάκων και τη Novartis στηλιτεύει με δήλωσή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως σημειώνει, μάλιστα,  «η συκοφαντία προϋποθέτει το θράσος και την ανανδρία. Και ο Αλέξης Τσίπρας αυτό έκανε. Συκοφάντησε με θράσος κι ύστερα κρύφτηκε και φυγομαχεί ψευδόμενος».

Η πλήρης δήλωση του κ.Λοβέρδου
Κλείσιμο
ακολουθεί:  



«Ο Πρωθυπουργός επέλεξε πάλι να μην προσέλθει στη Βουλή για ν' απαντήσει στην ερώτησή μου για τις τιμές των φαρμάκων της Novartis αλλά και άλλων εταιριών και να δώσει εξηγήσεις για τους τόνους λάσπης που έριξε  σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Λογικό! Είναι γνωστό πως η συκοφαντία  προϋποθέτει το θράσος και την ανανδρία.
 Και ο Αλέξης Τσίπρας αυτό έκανε. Συκοφάντησε με θράσος κι ύστερα κρύφτηκε και φυγομαχεί ψευδόμενος.

 Έγινε, όμως γνωστό, πως το θέμα της τιμολόγησης φαρμάκων γίνεται μπούμερανγκ εναντίον τους. Το δώρο της μη τιμολόγησης εκ μέρους τους για όλο το 2015 ήταν ένα πραγματικό δώρο στις πολυεθνικές. Κι ακόμη, επί των ημερών μου οι τιμές της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά και όλων των εταιριών έπεσαν και γλιτώσαμε πάνω από 2.3 δις, ενώ επί των ημερών τους στα περισσότερα φάρμακα της συγκεκριμένης εταιρείας οι τιμές ανέβηκαν!!!»

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης