«Οργώνει» την Β’ Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος

«Οργώνει» την Β’ Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και νυν στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «οργώσει» το τελευταίο διάστημα την Β’ Αθήνας πραγματοποιώντας συναντήσεις με δημάρχους, τοπικούς παράγοντες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες

«Οργώνει» την Β’ Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος
Εξορμήσεις στην κοινωνία πραγματοποιούν τα στελέχη της ΝΔ προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και να ενημερώσουν για την «Συμφωνία Αλήθειας» του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και νυν στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «οργώσει» το τελευταίο διάστημα την Β’ Αθήνας πραγματοποιώντας συναντήσεις με δημάρχους, τοπικούς παράγοντες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες. 

Κλείσιμο


Η «χωροταξική» στόχευση του κ. Καλλιάνου αλλά και η αποδοχή που φαίνεται να λαμβάνει ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της «γαλάζιας» παράταξης  καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στην συγκεκριμένη περιφέρεια.



Σύμφωνα δε με πληροφορίες δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να αναλάβει και συγκεκριμένο ρόλο για την υποβοήθηση του προγράμματος της ΝΔ ιδίως σε ζητήματα παιδείας.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης